Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس، میلاد محمد حسینی با اشاره به دریافت جایزه بین المللی جهانی در حوزه آموزش اظهار کرد: در سال ۲۰۱۹ میلادی توانستیم توسط موسسه جیفل آمریکا حائز رتبه برتر و دریافت هدیه بین المللی شویم و در بین ۵۰ سازمان آموزشی خلاق جهان قرار گرفتیم.این مدیر یک شرکت دانش بنیان و این روند تا سال ۲۰۲۲ نیز ادامه داشت و توانستیم جایزه ۱۰۰ رهبر تحولگرا در صنعت آموزش که در آمریکا برگزار شده بود را به خود اختصاص دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه حامد محمدحسینی با اشاره به تاریخچه‌ای از فعالیت موسسه بیان برتر گفت: پیش از سال ۲۰۱۹ بر روی پروژه‌های متعددی که بیشتر بر روی آموزش متمرکز است کار کردیم و نسل جدید آموزش با ایده‌پردازی متخصصان موسسه بیان برتر بومی‌سازی شده است. این آموزش ضمن بومی سازی، بسیاری از ضعف‌های گذشته خود را برطرف کرد و آموزش‌ها به صورت گام به گام به دانشجویان ارائه می‌شود. در ادامه این طرح گسترش یافت و به عنوان نسل‌های جدید آموزش در جهان مطرح شد و اکنون ایران در نسل دوم آموزش قرار دارد چرا که از ابزار آلات و سیستم‌های کمک آموزشی برای ارائه خوراک به مخاطبین استفاده می‌کند.

وی با اشاره به دریافت جوایز برتر و بین المللی در سال جاری میلادی بیان کرد: ما در سال ۲۰۲۲ همزمان با شرکت در کنفرانس صنعت آموزش نسل دوم، ایده‌ها و طرح‌هایی را برای نسل سوم آموزش ارائه کردیم.

محمدحسینی با اشاره به عملیاتی‌سازی طرح‌ها و پروژه‌های موسسه گفت: ارائه طرح‌های نسل سوم آموزش بر روی ۱۲ هزار دانشجو به صورت عملی اجرایی شده است. بر این اساس در مدت ۱۱ سال فعالیت موسسه سعی شده است که در حوزه آموزش زبان انگلیسی، دانشجویان طوری با این حوزه آشنا شوند که آموزش زبان جزئی از سرگرمی و زندگی آن‌ها باشد، نه آنکه به عنوان یک کار کسل‌کننده دانشجویان را به مشقت اندازد.

وی افزود: در این سیستم به صورت تصادفی با افراد تماس گرفته می‌شود و گام به گام دانشجویان مجبور به صحبت به زبان انگلیسی می‌شوند و همین امر آموزش را آسان خواهد کرد بر این اساس فضای سرگرم‌کننده حاکم بر آموزش زبان انگلیسی بستر مناسب برای آموزش آسان را فراهم می‌کند. این ایده ضمن ثبت در کشور می تواند در هر نوع آموزشی به کار گرفته شود. اما در سال ۲۰۲۲ زمان ارائه ایده جدید استفاده از آموزش های معکوس مطرح شده است بر این اساس افراد پیش از حضور در کلاس، آموزش های لازم را می‌بینند و در زمان برگزاری کلاس مبانی آموزشی خود را تمرین می کند. این آموزش پیشرفته تر از آموزش هایی است که افراد سر کلاس حاضر شده و پس از آن شروع به تمرین و ممارست می‌کنند.

وی با اشاره فعالیت های موسسه در کشورهای اروپایی اظهار کرد: این موسسه در لهستان دارای مرکز مطالعاتی-تحقیقاتی است که تنها هدف آن ارائه طرح‌های جدید و رساندن حرف خود به جهانیان است. این موسسه در راستای توسعه آموزش‌های زبان‌های خارجی سعی دارد به عنوان یک بستر دانش‌بنیان صنعت آموزش کشور را ارتقا دهد.

محمدحسینی با اشاره به لزوم توسعه ایده‌های نوین در سایر بخش‌های آموزشی عنوان کرد: استفاده از ایده‌های نوین و برتر برای آموزش زبان‌های انگلیسی نیست بلکه به دنبال ابداع روشی جدید در حوزه آموزش هستیم. بر این اساس پیش‌بینی می‌شود طی ماه‌های آینده طرح کلان و مهمی در این راستا رونمایی شود که با استفاده از ظرفیت سایر دانشگاه‌ها که در این حوزه فعالیت دارند آموزش‌های نوین را به سایر فعالیت‌ها تسری دهیم.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: نسل سوم صنعت آموزش دانش بر این اساس صنعت آموزش آموزش زبان آموزش ها طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۳۲۹۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران در رتبه چهارم تولید علم دنیا در حوزه گیاهان دارویی

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، محمدرضا شمس اردکانی خاطرنشان کرد: ما از نظر علمی و عملی جایگاه خوب و رتبه ممتاز و بین المللی قابل قبولی در حوزه گیاهان دارویی کسب کرده ایم.

وی با بیان اینکه سابقه استفاده از گیاهان دارویی و طب سنتی در این حوزه چند هزار ساله است، افزود: پس از تشکیل دانشکده‌های طب سنتی در سال ۱۳۸۶ با توفیق بسیار خوب و شتاب مناسبی در حوزه تولید علم در دنیا خودمان را نشان دادیم و از دو سال پیش (۲۰۲۲) تاکنون توانستیم رتبه چهارم دنیا را کسب کنیم که این موفقیت بسیار ویژه ای است.

شمس اردکانی تصریح کرد: ستاد اقتصاد دانش بنیان گیاهان دارویی و طب سنتی در حوزه معاونت علمی ریاست جمهوری تلاش و عزم جدی دارد که در پازل ایران قوی بتواند موضوع و سر فصل بسیار مهم در حوزه طب سنتی و گیاهان دارویی داشته باشد.

دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان گیاهان دارویی در ادامه بیان کرد: در این راستا ما شرکت های دانش بنیان خوبی داریم که در حوزه تولید و فرآوری و استخراج فعالیت می کنند و ستاد نیز از آنها حمایت خواهد کرد.

به گفته او، مردم در ایران از نظر فرهنگی و تمدنی و سابقه، دید خوبی نسبت به عطاری ها دارند و عطاری ها توانسته اند در بیشتر موارد اعتماد و رضایت مردم را جلب کنند.

وی مطرح کرد: شرکت‌های دانش‌‎بنیان به خوبی در حوزه‌های مختلف تلاش کرده اند و ما باید در حال حاضر با دست به دست هم دادن و ظرفیت های افزوده کار را پیش ببریم. در سال های اخیر بازگشت به طبیعت در همه حوزه ها پر رنگ شده و امیدواریم با تلاش خودمان و به کارگیری همه ظرفیت ها در این زمینه موفق تر از پیش عمل کنیم.

شمس اردکانی، طب سنتی ایرانی را سلامت محور دانست و افزود: بسیاری از آموزه های طب سنتی ایران مبتنی بر اصلاح سبک زندگی است و با توجه به ریشه دار بودن این آموزه ها در فرهنگ مردم، قابلیت پذیرش خوبی دارد و دسترسی به خدمات آن نیز برای مردم آسان است.

وی ادامه داد: ارتقای سلامت و کاهش بیماری‌ها مستلزم افزایش سطح سواد سلامت مردم و تغییر رفتار آنها است. امروزه به دلیل تغییر سبک زندگی ، نوع غذاها، کم تحرکی و ... علیرغم کنترل بیماری‌های واگیر و عفونی، بار بیماری‌های غیر واگیر افزایش یافته است.

شمس اردکانی در پایان "رعایت اصول تغذیه بر مبنای طب سنتی" را مهمترین اصلی دانست که رعایت آن منجر به حفظ سلامتی می شود.

کد خبر 6098303

دیگر خبرها

  • نمایشگاه بیست‌وهشتم نفت، فرصتی برای پشتیبانی از تولید داخل و دانش‌بنیان‌ها
  • مانوین چه فرصت‌هایی برای صنایع خلاق ایران ایجاد می‌کند؟
  • فراخوان ایرانسل برای حمایت از طرح‌های پژوهشی دانشگاهی
  • سهم ایران در اقتصاد خلاق کمتر از یک درصد است 
  • آغاز مذاکرات صادرات دانش قطعه‌سازی به چهار کشور
  • تقویت ظرفیت‌ها و مدل‌های بهره‌برداری از کارگزاران دانش و فناوری
  • ایران رتبه چهارم علم گیاهان دارویی و طب سنتی دنیا
  • ایران در رتبه چهارم تولید علم دنیا در حوزه گیاهان دارویی
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • سقف ۱۵ میلیارد تومانی تسهیلات برای شرکت‌های دانش‌بنیان صنعت هوانوردی