Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، علی باقر طاهری‌نیا رئیس موسسه پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش عالی شامگاه امروز در نشست روسای دانشگاه‌های کشور که در دانشگاه تبریز در حال برگزاری است،  اظهار کرد: پژوهش به اندازه کافی در کشور انجام شده است و نیاز ما فرآوری شدن پژوهش‌های فراموش‌شده است. آنچه که تبدیل به کتاب شد و بعد کناری گذاشته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رویکرد پژوهشگاه احیای این پژوهش‌هاست.

وی افزود: ایده‌های پژوهشگران باید به زبان مدیران اجرایی مطرح شود، در حال حاضر بین پژوهشگران و مدیران اجرایی زبان مشترکی وجود ندارد، همین موضوع باعث شده است بسیاری از پژوهش‌ها کاربرد اجرایی به خود نگیرد.

طاهری‌نیا خاطرنشان کرد: از این پس پژوهشگران ملزم می‌شوند برون‌داد کار پژوهشی خود را در قالب فرمتی ارائه دهند که هم مسأله در آن مطرح شده باشد و هم کاربرد اجرایی و راهکار حل آن مسأله بیان شود.

رئیس موسسه پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش عالی کشور با اشاره به تشکیل گروه تعاملی در موسسه پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش عالی گفت: گروه تعاملی برقرار شده و میان پژوهشگران و کارفرمایان تبادلاتی برقرار شده است. طی ۵ ماه گذشته هر هفته یک مسأله از سوی وزارت علوم به موسسه پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش عالی ارائه شده و موسسه درباره آن مسأله در حال اجرای کار پژوهشی ویژه است.

وی یکی از طرح‌های در دست اقدام موسسه پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش عالی را لایحه پیشنهادی سنجش و پذیرش اعلام کرد و گفت: ناظر این پروژه پژوهشی رئیس سازمان آموزش و سنجش کشور است.

طاهری‌نیا همچنین تأکید کرد: باید مهاجرت معکوس در کشور صورت بپذیرد و از این پس ایران تبدیل به قبله آمال متخصصان دنیا شود.

 

منبع: فارس

کلیدواژه: دانشگاه تبریز کارفرما پژوهشگر موسسه پژوهش و برنامه ریزی آموزش عالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۲۴۸۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرهنگ‌سازی با برنامه‌ریزی آموزش و پرورش انجام شود

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: مسائل فرهنگی و ایجاد فرهنگ سازی میان اقشار مختلف جامعه با همکاری وزارت فرهنگ و ارشاد اجرایی شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از تهران، محمدمهدی اسماعیلی در آئین تجلیل از پیشکسوتان آموزش و پرورش سراسر کشور که در انجمن آثار و مفاخر فرهنگی ضمن تبریک هفته معلم به جامعه فرهنگی کشور، گفت: اگر از مفاخر و بزرگان نام می‌بریم نباید اسیر مشهورات باشیم، چرا که مانع تعمیق و تعمد جدی می‌شوند.

وی افزود: معلمان همه داشته‌های اخلاقی و فرهنگی و تمامی مواردی که برای رشد یک کودک، نوجوان و جوان لازم است را به جامعه منتقل می‌کنند در این میان جامعه‌ای توسعه یافته و پیشرفته است که به اساتید با تمام وجودش نسبت به جایگاه آن تعمیم پیدا کند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر اینکه امید داریم بتوانیم برای پیشبرد اهداف فرهنگی خود از جامعه فرهنگی به ویژه معلمان کمک بگیریم، اضافه کرد: سعی داریم در زمینه فرهنگ‌سازی با همکاری آموزش و پرورش اقدامات موثرتری داشته باشیم.

کد خبر 751853

دیگر خبرها

  • قطع ارتباط موسسات آموزش عالی بلژیک با دانشگاه‌های اسرائیل
  • فرهنگ‌سازی با برنامه‌ریزی آموزش و پرورش انجام شود
  • آموزش و پرورش به دنبال اجرایی‌ کردن سند تحول بنیادین از مدرسه است
  • انتصاب مدیرکل فرهنگی هنری وزارت آموزش و پرورش
  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاه‌ها می‌شود
  • نباید بدون برنامه‌ریزی دانشجو گرفته شود
  • ۴۰ هزار میلیارد تومان به بدنه آموزش و پرورش اعتبار تزریق شده است
  • مدیران برای برنامه ریزی استان تهران نیاز‌ها و ضروریات را شناسایی کنند
  • مدیران برای برنامه‌‌ریزی استان تهران نیازها و ضروریات را شناسایی کنند
  • مدیران برای برنامه‌ ریزی در استان تهران نیازها را شناسایی کنند