Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، هشتمین گردهمایی موسسه های فعال در آموزش زبان فارسی جهان، روز یکشنبه (هشتم اسفند ماه) در مرکز مطالعات سیاسی و بین المللی وزارت خارجه برگزار شد.

در افتتاحیه این گردهمایی حداد عادل رئیس بنیاد سعدی، شیخ‌الاسلامی رئیس مرکز مطالعات سیاسی و بین‌المللی، خطیب‌زاده، رئیس مرکز دیپلماسی عمومی و سخنگوی وزارت امور خارجه، حجت الاسلام ایمانی‌پور، رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و سالار آملی قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل به ایراد سخنرانی پرداختند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گفتنی است، در هشتمین گردهمایی موسسه های فعال در آموزش زبان فارسی در جهانی قرار است ، ظرفیت های کلان بین المللی آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان و یافته ها و دریافته ها در حوزه آموزش زبان فارسی مورد بررسی قرار گیرد.

کد خبر 5434857 سید مهدی حسینی

منبع: مهر

کلیدواژه: وزارت امور خارجه ایران غلامعلی حدادعادل سعید خطیب زاده زبان فارسی مجلس شورای اسلامی لایحه بودجه 1401 اوکراین صحن مجلس لایحه بودجه جنگ اوکراین حمله روسیه به اوکراین آخرین اخبار اوکراین مذاکرات وین روسیه حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی حسین امیرعبداللهیان محمد مخبر ایرانیان مقیم اوکراین آموزش زبان فارسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۶۹۶۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داوطلب شدن ۲۰ هزار خانوار در تیم‌های یاس / فعالیت ۲۰۰ مرکز توان‌بخشی در هلال‌احمر

رئیس جمعیت هلال‌احمر با اشاره به داوطلب شدن ۲۰ هزار خانوار در تیم‌های یاس، از فعالیت ۲۰۰ مرکز توان‌بخشی و ۱۵ بیمارستان در هلال‌احمر خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال‌احمر، پیرحسین کولیوند اظهار کرد: در شش برنامه توسعه گذشته هیچ اسمی از هلال‌احمر نبود، اما در برنامه هفتم توسعه به دستور رئیس مجلس، چهار حکم گرفتیم و این احکام به تصویب رسید و اگر در برنامه‌های بودجه‌ای سال‌های گذشته دقت کنید متوجه می‌شوید که چقدر به هلال‌احمر مجلس لطف داشته است.

وی با اشاره به اقدامات سال‌های اخیر هلال‌احمر افزود: در سازمان جوانان وقتی من آمدم در مجموع ۴۶۰ هزار نفر داوطلب داشتیم‌، اما امروز سه میلیون داوطلب جوان با هلال‌احمر همکاری می‌کنند، تیم‌های سحر برای کمک‌های روحی و روانی در مأموریت‌های مختلف مانند خوی، متروپل، زلزله ترکیه، افغانستان، لیبی و سوریه حضور مؤثر داشتند، در تیم‌های یاس ۲۰ هزار خانوار داوطلب شدند و توانستند چرخه کاری ایجاد کنند و به زنان سرپرست خانوار به درآمد رسیده‌اند.

رئیس جمعیت هلال‌احمر ادامه داد: تشکیل خانه‌های هلال که هم خدمات امدادی دارد و هم کاهش آسیب‌های اجتماعی جزو الگوهای موفق در صلیب سرخ عنوان شد، در سازمان داوطلبان ما حلقه وصل توان توانمندان و نیاز نیازمندان هستیم و با کمک مردم ۱۰ هزار تن مواد غذایی به غزه ارسال شد، یک خیر ۲۲ مغازه را به مبلغ ۷۰۰ میلیارد تومان به جمعیت هلال‌احمر اهدا کرد، زیرا اقدامات ما را دیده بود، همچنین خیر دیگری تصمیم دارد ۴۰ هکتار در کرج به هلال اهدا و سه آمبولانس خریداری و یک مرکز پشتیبانی کامل ایجاد کند.

کولیوند گفت: در سیل سیستان و بلوچستان سایر دستگاه‌ها با محوریت هلال امدادرسانی کردند و همه با هم بودیم؛ در جمعیت همه با هم هستیم و کسی تکی کار نمی‌کند، ۹۹ درصد پرونده‌های قضائی ما به نفع ما تمام شد، همه املاک خود را سند گرفتیم و اموالی را که از ما برده بودند پس گرفتیم؛ در گذشته پایگاه‌ها و انبارهای ما خالی بود، اما امروزه هم پایگاه از امدادگر و داوطلب و هم انبارها از تجهیزات و غذا پر شده است.

وی افزود: قبل از من، امدادگران ۲۴۰ ساعت کار کردند، اما یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان بدون بیمه حقوق می‌گرفتند، اما امروزه شرایط کاری برای این افراد بسیار بهتر شده و جزو افرادی هستند که بسیار راضی شده‌اند، سازمان امداد و نجات در همه عملیات‌ها موفق بود و عالی‌ترین مقام فداکاری ترکیه را اردوغان به ما اهدا کرد.

رئیس جمعیت هلال‌احمر با اشاره به فعالیت ۲۰۰ مرکز توانبخشی و ۱۵ بیمارستان در هلال‌احمر ادامه داد: هلال‌احمر تجهیزات پزشکی نیز تولید می‌کند و اندام مصنوعی هوشمند نیز بومی‌سازی کرده‌ایم، داروخانه‌های هلال داروهای تخصصی را ارائه می‌دهند و اگر اجازه بدهند نمی‌گذاریم بیماری بدون دارو بازگردد، هلال‌احمر در کار سایر دستگاه‌ها دخالتی نمی‌کند، اما اگر کاری روی زمین باشد را انجام می‌دهد.

کولیوند با بیان اینکه فدراسیون و کمیته بین‌المللی حامی هلال‌احمر ایران هستند و همیشه از جمعیت هلال‌احمر برای جلسات مهم دعوت می‌کنند، گفت: کنگره اشغال فلسطین سال گذشته برگزار شد، ۹۰ عنوان تجاوز رژیم صهیونیستی را مستند کردیم و ۸۶ کشور آن را امضا کردند و به مراجع بین‌المللی ارجاع داده شد، همچنین بیانیه صلیب سرخ نتیجه کار ما بود که اسرائیل را رژیم اشغالگر اعلام کرد و از آنها خواست قوانین را رعایت کرده و با اسرا درست رفتار کنند.

وی با اشاره به حضور پررنگ زنان در هلال‌احمر و آموزش بیش از سه میلیون نفر در سال گذشته اضافه کرد: خدمات زنان در هلال‌احمر بی‌نظیر است و همچون مردان پای کار هستند، سال جاری نخستین کنگره شهدای بین‌المللی امدادگر را داریم که برای نشان دادن رشادت این افراد و تقدیر از اقدامات ایثارگرانه آن‌ها بسیار مفید است.

کد خبر 751730

دیگر خبرها

  • آیین پاسداشت زبان فارسی و بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی برگزار می‌شود
  • بیش از هزار واژه پرکاربرد زبان بلغاری ریشه و اصالت فارسی دارند
  • گردهمایی فعالان دانشگاهی و استارتاپی برای توسعه هوش مصنوعی
  • داوطلب شدن ۲۰ هزار خانوار در تیم‌های یاس / فعالیت ۲۰۰ مرکز توان‌بخشی در هلال‌احمر
  • داوطلب شدن ۲۰ هزار خانوار در تیم‌های یاس / فعالیت ۲۰۰ مرکز توانبخشی در هلال‌احمر
  • بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش پتروشیمی آغاز به کار کرد
  • رسانه عبری: آمار نشان می‌دهد اسرائیل همه چیز را می‌بازد
  • حضور فعال بانک شهر در بیست و هشتمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی
  • استوری تند و تیز مدیر روابط عمومی سپاهان علیه رسانه فارسی‌زبان خارج از کشور + عکس
  • درآمد ۳۰۰ میلیاردی استان فارسی‌ها از تولید انرژی خورشیدی