Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیا می‌دانستید که ۷۸ درصد از مدیران برای پیشرفت در کسب‌و‌کار خود به یادگیری زبان انگلیسی نیاز دارند؟ شما چند بار آمـوزش زبـان انگلیسی را آغاز کرده و پـس از مدتی آن را رها کرده‌اید؟

البته مدیران ارشـد سازمان‌ها و شـرکت‌ها، افـراد پرمشـغله‌ای هستند کـه به‌دلیـل برنامه فشرده کاری، فرصت کافی بـرای یادگیری و زبان‌آموزی ندارنـد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آیا گمان می‌کنید این موضوع، راهکار مناسبی ندارد؟

با روش های به‌روز «موسسه باران» تمام مدیران می‌توانند زبان آموزی داشته باشند.

موسسه باران گام به گام در کنار مدیران سازمانی

موسسـه افـق ارتباط بین المللـی باران (موسسـه باران) بـا مربیـان مجـرب همـواره درصدد بـوده تا این خلأ آموزشـی را برای مدیران عامل و ارشـد سـازمانی پر کند. از همیـن‌رو به صورت تخصصـی دوره‌های متنوع آمـوزش زبان انگلیسـی را ویـژه مدیران ارشـد، مدیران میانی و کارکنان سـازمان‌ها در سراسـر کشـور طراحی و برگزار می‌کند.

در طراحـی محتـوای این دوره‌ها دو عامل مهم مدنظر قـرار گرفته می‌شـود؛ نخسـت حوزه تخصصـی فعالیت سـازمان در مرکز توجه قرار می‌گیرد و سـپس نقشـه راه مناسـب هر سـازمان در مسـیر یادگیری زبان انگلیسی طراحـی می‌شـود.

زبان‌آموزی براساس فرهنگ سازمانی

«موسسـه بـاران » طـی همفکـری بـا مدیـران آمـوزش، منابع انسـانی و مدیران عامل و پس از آشـنایی با فرهنگ سـازمان، اشـراف بـه ماموریت سـازمانی و برگزاری جلسه نیازسنجی، نقشه راه مجموعه را آماده می‌کند و سپس براسـاس شـناخت به دسـت آمـده، مناسـب‌ترین اسـتاد و بهینه تریـن الگـوی آمـوزش را انتخـاب می‌کند.

برایـن اسـاس، دوره‌هـای آموزشـی« موسسـه بـاران »، بـرای مدیـران ارشد سـازمان شـامل مدیرعامـل، اعضـای هیئت مدیـره و معاونـان به صـورت کلاس هـای تکنفـره (VIP) برگـزار می‌شـود. پیـش از شـروع دوره، یـک جلسـه نیازسـنجی بـا ایـن مدیـران برگـزار شـده و در راسـتای بهینه‌سـازی تجربه‌هـای گذشـته مدیران از زبان‌آمـوزی، دوره‌هـا از سـوی مربـی تنظیـم خواهد شد.

«موسسـه بـاران» بـرای مدیـران میانی سـازمان، کلاس‌هـای گروهـی دو تـا چهـار نفـره (CIP) در نظـر گرفتـه اسـت؛ همچنیـن کارشناسـان و سرپرسـتان سـازمان می‌تواننـد در کلاس‌هـای گروهی تقریبا ۶ نفره، شرکت داشته باشند. ایـن دوره هـای زبان آمـوزی در سـازمان‌ها هـم به صـورت حضـوری و هـم به صـورت غیرحضوری و آنلاین در سراسر کشور برگزار می‌شود.

متد آموزشی موسسه باران

سـازمان‌ها نیازهـای راهبردی و فرهنگ سـازمانی متفاوتـی دارند؛ از همیـن رو در زمینه زبان آموزی مدل‌هـای مدرسـه‌ای و آموزشـگاهی چنـدان ثمربخـش نیست. بـا توجـه بـه مشـغله مدیـران، «موسسـه باران» این انعطـاف را دارد که هـم نیاز فـردی را پوشـش دهد و هـم همگام با مدیرعالـی سـازمان پیش برود و ایـن حرکت را بر اسـاس مـدل یاددهی- یادگیـری عملیاتـی کند.

«موسسـه بـاران» با هـدف آسـان و اثربخش‌تر کردن فرآینـد یادگیـری بـرای بزرگسـالان، متـد آموزشـی جدیـدی بـه نـام«KLS»را طراحی کرده اسـت؛ در ایـن روش تمرکـز اصلـی آمـوزش بـر شـنیدار و تقویت مهارت Listening اسـت. در ادامـه ایـن فرآینـد یادگیـری، تمرکز آموزش بـر صحبت کردن یـا مهـارت Speaking  است. بنابراین رویکـرد «موسسـه بـاران»، مبتنـی بـر آموزش‌هـای کتاب‌محـور نیسـت و مهارت‌هـای اصلی مدنظر دوره، براسـاس ویدئوهای آموزشـی تقویـت خواهنـد شـد.

بـرای پاسـخگویی بـه نیاز تخصصـی صنایع مختلـف در زمینـه زبان‌آموزی، مربـی بـا پی بردن بـه دغدغه‌های مدیـران در هر صنعـت، ویدئوهـای بـه‌روز همـان حـوزه را در اختیـار آن‌هـا قـرار می‌دهـد. در ایـن روش، از یکسـو مدیـر محتـوای علمـی حـوزه خـود را در بسـتر زبان انگلیسـی یاد خواهد گرفت و از سوی دیگـر، از آخریـن اطلاعات حوزه خـود آگاهی پیدا خواهد کرد.

خدمات آموزشی موسسه باران

خدمات آموزشـی «موسسـه باران» براسـاس نیاز مدیران، شامل دوره‌های زیر می‌شود:

دوره حضوری در فضای حرفه‌ای محیط کار دوره آنلاین در بازه زمانی انعطاف‌پذیر دوره تلفنی در بازه زمانی از بامداد تا شامگاه

وجه تمایز موسسه باران

براسـاس مصاحبـه و نظرسـنجی «موسسـه بـاران» بـا مدیـران ارشـدی کـه در دوره‌هـای این موسسـه حضور داشـته اند، آنچـه سـبب تمایـز ایـن موسسـه با سـایر موسسـه ها شـده، پیگیـری بـرای زبان آموزی تـا آخرین مراحـل اسـت؛ در ایـن راسـتا بـا توجـه بـه مشـغله مدیـران، انعطاف‌پذیـری در زمـان برگـزاری کلاس‌های آموزشی مدنظر قرار می‌گیرد.

کادر آموزشی مجرب

«موسسـه بـاران» بـه دلیـل نـوع رابطـه‌ای کـه بـا سـازمان‌های بـزرگ و مدیـران ارشـد شـرکت‌های برتر دارد، بـا درک تمامـی ظرافت‌هـا و حساسـیت‌ها، کادر آموزشـی و اداری خـود را انتخاب می‌کنـد. از همین رو در جـذب نیروی انسـانی خود به عنـوان مدرس و کادر اداری، بسـیار دقیـق و نکته سـنج اسـت. صفاتـی همچـون تجربـه بـالا و مهـارت کافـی که شـرط اصلی جـذب مدرسـان و کارکنـان موسسـه بـاران اسـت، صداقـت، رازداری و همچنین حسـن خلق و صبوری از جملـه ویژگی‌هـای افـراد در زمـان اسـتخدام به شـمار می‌روند.

نمونه‌های موفق آموزش «موسسه باران»

«موسسـه بـاران» بیش از 20 سال اسـت کـه تجربـه آموزش تخصصی زبان انگلیسی بـه مدیـران ارشـد شـرکت‌ها را در کارنامه خـود دارد؛ از همیـن‌رو بـرای مدیـران سازمان‌های بـزرگ کشور، در حوزه‌های نفـت، گاز، پتروشـیمی، بانک‌ها، بازار سرمایه، معـادن و صنایع معدنی و فلزات و بسیاری حوزه‌های تخصصی دیگر که شـرکت‌های آن‌هـا در زمره شـرکت‌های بزرگ ایران قـرار دارنـد، ماننـد بانـک ملـت، هلدینـگ خلیج فـارس، خدمات انفورماتیک، فـولاد مبارکه و ذوب آهـن اصفهان آمـوزش زبان آمـوزی دارد. در کنـار این شـرکت‌های بزرگ، سـازمان‌های بزرگـی ماننـد سـازمان بنـادر و دریانـوردی، فرابـورس، سـازمان حفـظ نباتـات و راه آهـن جمهوری اسـلامی ایران نیـز در فهرسـت خدمات گیرنـدگان موسسـه باران قرار هستند.

برای کسب اطلاعات بیشتر و گرفتن مشاوره می‌توانید با شماره 88201530 -021با موسسه باران در ارتباط باشید.

 

انتهای رپرتاژ آگهی/ 

 

منبع: تابناک

کلیدواژه: مذاکرات وین مهرشاد سهیلی محسن قاسمی بودجه 1401 سند همکاری 25 ساله ایران و چین موسسه باران آموزش زبان انگلیسی زبان انگلیسی رپرتاژ آگهی مذاکرات وین مهرشاد سهیلی محسن قاسمی بودجه 1401 سند همکاری 25 ساله ایران و چین موسسـه بـاران موسسـه باران زبان انگلیسی موسسه باران سـازمان ها زبان آموزی دوره هـا شـرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۴۴۲۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جای خالی «عیسی قلی‌پور» همیشه احساس می‌شود/ تشییع «بخشی» در زیر باران و درسی که مردم به مدیران فرهنگی دادند

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، عیسی قلی‌پور از بخشی‌های نامدار موسیقی مقامی شمال خراسان، روز جمعه چهاردهم اردیبهشت ماه در ۸۲ سالگی در بجنورد درگذشت.

زنده‌یاد قلی‌پور که نزد علاقه‌مندان موسیقی شمال خراسان به «عیسی بخشی» معروف بود، نوازندگی را از پدر و پدربزرگش که آنها نیز «بخشی» بودند آموخت. این هنرمند فقید، در بسیاری از جشنواره‌های داخلی و خارجی شرکت کرده بود و علاوه بر نوازندگی دوتار، صدای پرطنین و دلنشینی نیز داشت و نشان درجه یک هنری را نیز از وزارت فرهنگ و اراشد اسلامی دریافت کرده بود.

در همین ارتباط، سید حسن قدرتی هنرمند نوازنده دوتار در گفت‌وگو با خبرنگار آنا عنوان کرد: فوت زنده‌یاد «عیسی بخشی» اتفاقی تلخ و خلاء بزرگی برای اهالی موسیقی بود. در این دو دهه تعداد زیادی از بخشی‌های شمال خراسان را ازدست دادیم که شاید شاخص‌ترین آنها زنده‌یادان حاج قربان سلیمانی، رمضان بردری، علی غلامرضایی آلماجوقی و سهراب محمدی بودند. حالا با رفتن عیسی بخشی جای خالی این بزرگان هم بیش از پیش احساس می‌شود.

تفاوت «بخشی» و نوازنده

وی اظهار کرد: در فرهنگ خراسان جایگاه «بخشی» با نوازنده دوتار متفاوت است. نوازنده دوتار آن کسی است که صرفاً دوتار می‌نوازد، اما «بخشی» جایگاهی فراتر از یک نوازنده یا آهنگساز دارد و یک استاد یا مرشد محسوب می‌شود. در قدیم مردم معتقد بودند که خداوند به بخشی‌ها عنایت ویژه‌ای داشته و مقامی خاص اهدا کرده؛ یعنی نوعی معنویت در شخصیت آنها وجود داشت و مورد احترام مردم منطقه خود بودند.

این فرهنگی بازنشسته که از سال ۱۳۶۸ دوتارنوازی را به شکل حرفه‌ای آغاز کرده افزود: در قدیم، آموختن دوتار کار هرکسی نبود و یادگیری آن یک رابطه استاد ـ شاگردی سال‌ها طول می‌کشید. این شکل از موسیقی برپایه نت‌خوانی و نت‌نویسی نبود، بلکه با دیدن و شنیدن رقم می‌خورد. یعنی فردی که استعداد داشت باید به دست بخشی‌ها نگاه می‌کرد و خوب گوش می‌کرد تا بتواند ردراین مسیر قدم بردارد. طبیعی است که سختی‌های فراوانی را هم تحمل می‌کرد. عنوان «بخشی» اغلب اوقات مثل یک میراث به فرزندان منتقل می‌شد.

قدرتی عنوان کرد: بخشی‌ها علاوه بر تبحر در نوازندگی دوتار، خودشان شعر می‌سرودند و می‌خواندند؛ در ساختن و تعمیر دوتار مهارت داشتند؛ از نظر اخلاقی هم مورد قبول اهالی منطقه بودند و به صفات نیکو شناخته می‌شدند. برای همین در کنار حماسه‌سرایی و در کنار نقل داستان‌ها، پند و اندرز هم به مخاطبان خودشان عرضه می‌کردند. حافظه قوی و لحن گرم وگیرایی داشتند و به قول امروزی‌ها در فن بیان هم توانا بودند.

دانلود فیلم اصلی کد ویدیو

این نوازنده دوتار گفت: معمولاً به آن دسته از بخشی‌هایی که این هنر‌ها و مهارت‌ها را در حد اعلای خود داشتند «بخشی خودبند» می‌گفتند. مجموعه این مهارت‌ها بود که یک «بخشی» را از دوتار نواز جدا می‌‍‌کرد. بیشتر بخشی‌ها داستان‌ها و نقل‌ها و اشعار مختص به خودشان را داشتند که اغلب در جزوه‌های قدیمی و دستنویس نگهداری می‌کردند و برایشان بسیار ارزشمند بود. اگر یک «بخشی» نَقل، اشعار و حکایت‌های منحصر به فردی داشت برایش مزیت و افتخار بود.

وی افزود: در خراسان سه دسته نوازنده وجود داشت. یک گروه همین بخشی‌ها بودند که در کنار دوتارنوازی و روایت‌گری و داستان‌سرایی هم می‌کردند. گروه دیگرعاشیق‌ها بودند که صرفاً در مجالس شادی وعروسی نوازندگی می‌کردند. دسته سوم هم نوازندگان دوره‌گرد یا لوطی‌ها بودند که در یک زندگی کولی‌وار، منطقه به منطقه سفر می‌کردند و در کنار نوازندگی، وقایع هرمنطقه را هم به گوش اهالی منطقه دیگر می‌رساندند.

قدرتی عنوان کرد: البته این دسته سوم یعنی لوطی‌ها، دیگر منقرض شده‌اند. از بخشی‌های شمال خراسان چه ترک زبان و چه کرمانج و چه ترکمن هم کمتر از انگشتان یک دست باقی مانده‌اند.

مردی از تبار بخشی‌های خراسان قدیم 

وی افزود: مرحوم عیسی بخشی در نواختن دو تار تبحر فراوانی داشت و در روایتگری و داستان‌سرایی به سه زبان ترکی، کرمانجی و فارسی هم بسیار مسلط بود. با صدای گرمی هم که داشت این روایت‌ها را شیرین و جذاب ارائه می‌کرد. در جشنواره‌های متعددی شرکت کرده بود و توانست در کنار سایر بخشی‌ها، موسیقی شمال خراسان را پرآوازه کند. در این مسیر زحمات زیادی کشید تا بتواند فرهنگی را که از پدرانش گرفته بود به دیگران منتقل کند.

این دوتارنواز اهل شهرستان قوچان عنوان کرد: همه آثار مرحوم قلی‌پور شنیدنی بودند، اما خودِ من از شنیدن مقام‌های «نوایی» و «شاختایی» با زخمه دوتار و نوای او لذت بیشتری می‌بردم. باید بگویم جای خالی این استاد فقید به راحتی پرنخواهد شد.

قدرتی گفت: مردم قدر هنر و هنرمند را می‌دانند و به آنها احترام می‌گذارند. مراسم تشییع پیکر مرحوم عیسی بخشی در بجنورد زیر بارش شدید باران برگزار شد و نماز هم زیر باران خوانده شد. با این حال خیل عظیم همشهریان و طرفداران ایشان از چند ساعت پیش در این مراسم حاضر بودند.

وی افزود: امیدوارم مدیران فرهنگی ما از این قدرشناسی درس بگیرند و اقدامات بیشتر و موثرتری برای پیشکسوتان موسیقی مقامی انجام دهند.

قدرتی عنوان کرد: الان استاد محمد یگانه که از همان تعداد انگشت شمار بخشی‌های باقیمانده در خراسان است و به گردن من هم حق استادی دارد، با هفتاد و سه سال سن هنوز بیمه نیست و منبع درآمد ثابتی هم ندارد. این بخشی موسیقی شمال خراسان فرزند خلف استاد محمدحسین یگانه است که ایشان هم از بزرگان موسیقی خراسان بود و در سال ۷۱ درگذشت. با این حال و با همه این مشکلات، هنوز هم به فکر ساختن ساز و آموزش هنر به هنرجویان موسیقی مقامی است که جای تقدیر فراوان دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ماجرای اعطای وام به مدیران شهرداری چه بود؟
  • ماجرای پرداخت ودیعه به برخی از مدیران شهری چه بود؟
  • بهترین پلتفرم کلاس خصوصی زبان در سال گذشته
  • چگونه از کلاس خصوصی زبان انگلیسی نتیجه بگیریم؟
  • زاکانی: شهرداری تهران برای مدیرانش خانه سازمانی ندارد/ به جای زمین، وام دادیم
  • جای خالی «عیسی قلی‌پور» همیشه احساس می‌شود/ تشییع «بخشی» در زیر باران و درسی که مردم به مدیران فرهنگی دادند
  • آیلتس چیست؟
  • فراهم کردن قابلیت ارائه خدمات سفر و گردشگری به زبان انگلیسی در شهر اصفهان
  • حمله شدیدالحن جواد ظریف به آل‌سعود به زبان انگلیسی
  • دیدار رئیس سازمان فرهنگ با معاون وزیر خارجه ارمنستان