Web Analytics Made Easy - Statcounter

 خبرگزاری آریا- شاید این سوال برای شما هم پیش آمده باشد که چرا مهاجرت به کانادا؟! کانادا را می‌توان جز کشورهایی معرفی کرد که شما را به آرزوی زندگی ایده‌آل و بی دغدغه می‌رساند. کشوری با فرهنگ‌های مختلف و همواره در صدر گروه کشورهای توسعه یافته با اقتصاد همیشه در حال رشد.

دیگر چه کشوری بهتر از کانادا که می‌تواند شما را به آروزهای چندین و چند ساله‌تان برساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای آنکه شهروند کانادایی شوید باید ویزای کانادا را دریافت کنید. شما می‌توانید همه مراحل را به تنهایی و البته به سختی طی کنید و یا اینکه به یک موسسه مهاجرتی معتبر و مورد اعتماد مراجعه کنید.

 موسسه مهاجرتی پارسی کانادا اینجاست تا هم به سوالات مهم شما در حوزه مهاجرت پاسخ دهد. پس از آن هم شما را با راحت‌ترین روش ممکن با توجه توانایی‌های‌تان راهی کانادا کند.

با چه روش‌هایی به کانادا مهاجرت کنیم؟

کانادا جز کشورهای پیشرفته‌ای است که به نسبت شرایط ایده‌آل خود نیروی کار کمی دارد. یعنی نرخ رشد جمعیت این کشور پایین است و در مقابل نیروهای جوان کمتری هم در آن دیده می‌شود. کانادا برای آنکه بتواند کمبود نیروی خود را جبران کند، روش‌های متفاوتی برای پذیرش مهاجران جوان قرار داده است. در حقیقت این کشور با پذیرش متقاضیان مختلف سعی دارد که ضررهای اقتصادی که کمبود نیروی جوان به این کشور وارد می‌کند را جبران نماید. بنابراین این بهترین فرصت و زمان برای کسانیست که سال‌ها آرزوی زندگی در کانادا را دارند.

پیش از مراجعه به موسسه مهاجرتی باید حواستان باشد که روش‌های قانونی برای مهاجرت به کشور کانادا شامل موارد زیر است:

مهاجرت کاری به کانادامهاجرت تحصیلی به کانادامهاجرت با سرمایه‌گذاری در کانادامهاجرت از طریق راه‌اندازی استارتاپ در کانادامهاجرت از طریق ثبت‌نام در برنامه‌های اکسپرس اینتریمهاجرتبا اخذ ویزای خود اشتغالی کانادامهاجرت از طریق ازدواج با یک شهروند کاناداییمهاجرت به کانادا از طریق دعوت‌نامهمهاجرت از طریق تولد فرزند در کانادامهاجرت با ویزای توریستی

چرا روش‌های فوق را برای مهاجرت به کشور کانادا پیشنهاد می‌کنیم؟

پارسی کانادا که یک موسسه مهاجرتی معتبر است سابقه 13 ساله فعالیت در این عرصه را دارد. با توجه به اینکه در چند سال اخیر متقاضیان مهاجرت افزایش یافته، تعداد موسسه‌هایی که خدمات مهاجرتی  ارائه می‌دهند نیز زیاد شده است. اما خوب است در همین ابتدای کار حقایقی را برای آشکار کنیم. انتخاب و یافتن یک موسسه مهاجرتی معتبر آن هم در دنیای امروزه که همه به منافع شخصی خود فکر می‌کنند، دشوار است.

ممکن است شما متقاضی مهاجرت آن هم به کشور دوست‌داشتنی کانادا باشید و بخواهید به روش قانونی این مسیر را طی کنید. این امکان را در نظر بگیرید که به خاطر عدم آگاهی کامل متقاضی از روش‌های قانونی، برخی موسسات با  ارائه روش‌های جعلی و غیر قانونی باعث شوند هم شما سرمایه‌تان و هم زمان‌تان را از دست بدهید. اگر به این موارد فکر کنید، قطعا فرآیند مهاجرت برای شما چالش‌برانگیز خواهد بود.

به هر حال ده روشی که در پاراگراف قبلی به آن‌ها اشاره کردیم تنها روش‌های قانونی هستند که به وسیله آن‌ها می‌توانید راهی کانادا شوید.

بهترین روش مهاجرت به کانادا کدام است؟

یک موسسه مهاجرتی معتبر همواره در صدد است تا بهترین روش ممکن را برای رسیدن به اقامت کانادا را در اختیار افراد متقاضی قرار دهد. یکی از بهترین روش‌های مهاجرت به کانادا، شرکت و ثبت‌نام در برنامه‌های اکسپرس اینتری است. روشی که شما را در سریع‌ترین زمان ممکن و با توجه به توانایی‌های شما روانه کانادا می‌کند.

البته هر کدام از روش‌های گفته شده با توجه به شرایط افراد می‌تواند مناسب باشد. معمولا تعداد افرادی که بتوانند از طریق ازدواج و حمایت خانوادگی به کانادا مهاجرت کنند، انگشت‌شمار است. به همین دلیل ما روشی را پیشنهاد می‌کنیم که برای اکثریت مناسب است.

آیا مهاجرت به کانادا بدون مدرک زبان ممکن است؟

کانادا یکی از کشورهای دو زبانه است. یعنی زبان‌های رسمی این کشور انگلیسی و فرانسوی است. یکی از شروط اصلی مهاجرت به این کشور داشتن مدرک زبان و تسلط به یکی از زبان‌های اصلی کاناداست. اما گاهی برخی از افراد با توجه به شرایط زندگی خود امکان اخذ مدرک زبان را ندارند.

 در این مواقع افراد با گرفتن یک جاب آفر از سمت کارفرمای کانادایی می‌توانند با تقویت سایر مهارت‌های لازم، امتیاز مربوط به زبان را جبران کنند. در مجموع اولین سوالی که ممکن است یک موسسه مهاجرتی معتبر از شما به عنوان متقاضی مهاجرت بپرسد این است که تا چه حدی به زبان مسلط هستید.

آیا برای مهاجرت به کانادا به وکیل مهاجرتی نیاز است؟

موضوع مهاجرت آن هم به کشور کانادا، مقوله ساده‌ای نیست. هر چند که متقاضی به محض اینکه تصمیم بگیرد مهاجرت کند، می‌تواند همه فرآیند را به تنهایی طی کند. اما حقیقت این است که یک وکیل مهاجرتی و یا بهتر است بگوییم دسترسی داشتن به گروهی از مشاوران ماهر امور مهاجرت فرآیند راحت‌تر پیموده خواهد شد. 

چگونه به صورت خانوادگی به کانادا مهاجرت کنیم؟

اگر خانواده شما به عنوان وابستگان شما برای روابط عمومی پردازش شوند، ممکن است بتوانند با شما به کانادا مهاجرت کنند. این افراد شامل:

همسر یا شریک زندگیهمسر یا فرزند تحت تکفل شریک زندگی مشترک شمافرزند

با این حال، افراد تحت تکفل شما اجازه ندارند قبل از شما وارد کانادا شوند. همچنین می‌توانید از طریق اجرای برنامه حمایت مالی، اعضای خانواده‌تان را هم با خود به کانادا ببرید. این برنامه به اعضای خانواده شما اجازه می‌دهد تا در کانادا زندگی، کار و تحصیل کنند. به عنوان یک حامی باید ثابت کنید که می‌توانید کارهای زیر را انجام دهید:

تامین نیازهای اولیه مانند غذا و پوشاکتامین مسکن برای اعضای خانواده خودعدم نیاز به دریافت حمایت‌های اجتماعی چگونه می‌توانیم شهروندی کانادا را دریافت کنیم؟

ما این احتمال را در نظر می‌گیریم که با مراجعه به موسسه مهاجرتی معتبر این سوال مهم برای شما مطرح شود. برای اینکه واجد شرایط شهروندی کانادا باشید، باید:

مقیم دائم باشیدمالیات خود را برای حداقل سه سال ثبت کنیدقبولی در آزمون شهروندیمهارت‌های زبان خود را به زبان انگلیسی یا فرانسوی ثابت کنیدسابقه کیفری نداشته باشد

منبع : دیجی رو



منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: مهاجرت کانادا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۲۸۴۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحصن دانشجویی در دانشگاه تورنتوی کانادا در حمایت از فلسطین

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المیادین، دانشجویان برخی دانشگاه‌های کانادا نیز با برگزاری تحصن دانشجویی حمایت خود از مردم غزه و فلسطینی‌ها را اعلام کردند.

در این ارتباط گزارش شده است که تحصن دانشجویی در دانشگاه تورنتوی کانادا در حمایت از مردم فلسطین و محکومیت جنایات اشغالگران اسرائیلی علیه ساکنان غزه برگزار شده است.

در جریان برگزاری این تحصن، دانشجویان دانشگاه تورنتو خواستار پایان دادن به حمایت و سرمایه گذاری در دانشگاه‌های مناطق اشغالی فلسطین شدند.

«محمد یاسین»، فعال دانشجویی از دانشگاه تورنتو گفته است که تحصن با حضور دانشجویان کشورهای مختلف در این دانشگاه معروف کانادا طی روزهای آتی ادامه خواهد داشت.

تحصن دانشجویی در کانادا برای حمایت از فلسطین و با درخواست توقف جنگ در غزه همزمان با اعتراضات جنبش دانشجویی در آمریکا صورت می‌گیرد. رئیس دانشگاه جورج واشنگتن آمریکا درباره اعتراضات دانشجویی گفته است: تمام اقدامات ما، از جمله درخواست کمک پلیس، نتوانست به تظاهرات پایان دهد.

رئیس دانشگاه جورج واشنگتن همچنین تاکید کرد که ما با مقامات پایتخت در تماس هستیم و پلیس حضور خود را در داخل و اطراف دانشگاه افزایش می‌دهد.

دانشگاه‌های سراسر آمریکا بعد از آگاهی از جنایات پرشمار رژیم اشغالگر قدس علیه مردم غزه و کشتار حدود ۳۵ هزار انسان بی‌گناه، عرصه اعتراض علیه سیاست‌های این رژیم و دولت آمریکا به عنوان مهم‌ترین حامی آن تبدیل شده است. در این بین یکی از مهم‌ترین موضوعاتی که با گسترش اعتراضات به مراکز دانشگاهی مختلف آمریکا جلب توجه می‌کند، سیاست‌های دولت آمریکا و پلیس این کشور است. دولت و پلیس در این کشور بدون توجه به خواسته‌های معترضین، تنها سیاست سرکوب و بازداشت گسترده را در پیش گرفته است.

از روزهای ابتدایی حمله‌های رژیم صهیونیستی به غزه، جامعه آمریکا عرصه واکنش‌های مختلف به این رویداد بود. نظرسنجی‌های مختلف نشان از افزایش بی‌سابقه حمایت آمریکایی‌ها از مردم غزه دارد. طبق نظرسنجی گالوپ در مارس ۲۰۲۴ اکثر آمریکایی‌ها اقدامات رژیم اشغالگر در غزه را تأیید نمی‌کنند. تعداد مخالفان با اقدامات رژیم صهیونیستی از ۴۵ درصد در نوامبر ۲۰۲۳ به ۵۵ درصد افزایش یافت. دموکرات‌ها ۷۵ درصد دیدگاه منفی نسبت به اقدامات تل‌آویو دارند. رائد جرار از اندیشکده دموکراسی برای جهان عرب معتقد است که نظرسنجی فوق نشان از جدایی بین سیاست دولت بایدن و دیدگاه اکثر آمریکایی‌ها درباره اقدامات رژیم اشغالگر در غزه دارد و سیاست خارجی دولت آمریکا با انتظارات رای‌دهندگان هماهنگ نیست.

اعتراض‌های دانشجویان آمریکایی در حمایت از مردم فلسطین، ابتدا از دانشگاه‌های کلمبیا و هاروارد آغاز شد. دانشجویان معترض با صدور بیانیه‌ای مشترک، رژیم اشغالگر را به عنوان مسئول کامل جنگ معرفی کردند. این اعتراض‌ها به تدریج به شمار زیادی از دانشگاه‌های این کشور نظیر آموری، میشیگان، براون، پلی‌تکنیک هومبولت، برکلی، کالیفرنیای جنوبی، نیویورک، ییل، کلمبیا، ماساچوست، تگزاس، مینه‌سوتا و غیره گسترش یافت به گونه‌ای که تاکنون ۷۹ دانشگاه آمریکا درگیر اعتراض علیه رژیم اشغالگر قدس شده است. علاوه بر حضور دانشجویان، در برخی از دانشگاه‌ها اساتید حامی فلسطین نیز عمدتاً در اعتراض‌ها مشارکت فعال دارند.

خواسته اصلی دانشجویان آمریکایی، همبستگی با ملت فلسطین است که در چارچوب آن خواستار آتش‌بس دائمی در غزه، اتمام کمک‌های نظامی دولت آمریکا به رژیم اشغالگر، قطع همکاری دانشگاه با مجتمع‌های تسلیحاتی و کنار گذاشتن روند سرمایه‌گذاری دانشگاه‌ها در سرزمین‌های اشغالی شده‌اند. با اوج‌گیری اعتراض‌ها، مدیران برخی از دانشگاه‌ها درصدد توافق با دانشجویان برآمدند. برای مثال مسئولان دانشگاه براون ایالت رودآیلند اعلام کردند که با دانشجویان حامی فلسطین به توافق رسیده که در اکتبر ۲۰۲۴ توقف سرمایه‌گذاری در فلسطین اشغالی را به رأی بگذارد. دانشجویان نیز ضمن پایان دادن به تحصن خود، این توافق را یک پیروزی بی‌سابقه و امتیازی بزرگ برشمردند.

کد خبر 6097742

دیگر خبرها

  • بحران کمبود پرستار در کانادا
  • اتمام حجت هسته‌ای ایران با اسرائیل و آمریکا | موجودیت ایران تهدید شود، دکترین هسته‌ای خود را تغییر می‌دهیم | اگر اسرائیل به حمله ایران پاسخ می داد...
  • کمال خرازی : در صورت تهدید موجودیت ایران دکترین هسته‌ای خود را تغییر می دهیم
  • اگر موجودیت ایران تهدید شود، ناچاریم دکترین هسته‌ای خود را تغییر دهیم
  • راهنمای جامع برندگان لاتاری گرین کارت
  • چهره جدید رامسین کبریتی در کانادا
  • کانادا: حمله به رفح غیرقابل قبول است
  • ببینید | سوال باورنکردنی یک دانشجو از هاشمی رفسنجانی؛ دور از انتظارترین پرسش تاریخ!
  • جایزه اصلی هات‌داکس به «انقلاب» رسید
  • تحصن دانشجویی در دانشگاه تورنتوی کانادا در حمایت از فلسطین