Web Analytics Made Easy - Statcounter

مركز عالي آموزش زبان بيان برتر به عنوان يكي از 50 سازمان تاثيرگذار در آموزش توسط سازمان GFEL امريكا طي مراسمي در شهر دبي در سال 2019 و لس آنجلس در سال 2021 انتخاب شد. سازمان GFEL (مجمع جهانی آموزش و یادگیری) یک پلتفرم بین‌المللی پیشرو است که فرصتی را برای تلاقی آموزش‌دهندگان، مبتکران، رهبران اندیشه و دانشگاهیان فراهم می‌کند که ارزش قابل‌توجهی به بخش آموزش جهانی می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در اين كنفرانس سه روزه كه با حضور بيش از 400 رهبر و مدير موسسات آموزشي از سراسر دنيا از جمله نمايندگاني از كشورهاي امريكا، هلند، آلمان، چك، لهستان، تركيه، عربستان سعودي، امارات متحده عربي، مالزي هند، چين، و كره‌جنوبي حضور داشتند، در هتل مجلل لي مريدين دبي برگزار و در روز آخر برترين‌هاي صنعت آموزش معرفي شدند. به گفته برگزاركنندگان جهاني كنفرانس، هدف اصلي از برگزاري چنين همايش‌هايي، گردهمايي درخشان‌ترين بخش‌هاي آموزش و پرورش در يك سيستم مشترك براي رهبري، تنظيم، توانمندسازي و بهبود ابزارهاي آموزش مي‌باشد.

دليل اصلي انتخاب مركز آموزش عالي زبان بيان برتر به نشاني www.bayanebartar.org ، به‌كارگيري خلاقانه سبك Microlearning در آموزش و انتقال زبان انگليسي در ده ماه مي‌باشد. ماهيت و تمركز اصلي سبك Microlearning‌ بر آموزش خرد خرد، مرحله به مرحله و كوتاه بوده كه به همراه موضوعات سرگرم‌كننده، جذاب، و روزمره مي‌باشد كه زبان‌آموزان بتوانند در محيطي شاد و جذاب، زبان انگليسي را فرا گيرند. گفتني است نام اين سيستم آموزشي كه از سوي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي نيز مفتخر به دريافت لوح "ابتكار" گرديده، WiKi نام دارد.

مركز عالي آموزش زبان بيان برتر داراي سه شعبه در تهران و يك شعبه تحقيق و توسعه در كشور لهستان مي‌باشد. به گزارش روابط عمومي اين مركز، هم اكنون 7000 دانشجو بصورت همزمان مشغول به يادگيري زبان انگليسي در اين مركز مي‌باشند. براي آشنايي بيشتر با سبك آموزش اين مركز عالي زبان انگليسي مي‌توانيد به آدرس www.bayanebartar.org يا آدرس  اينستاگرام http://instagram.com/bayanebartar.official كه بيش از 600.000 دنبال كننده دارد، مراجعه نماييد.

 

منبع: فرارو

کلیدواژه: موسسه سازمان آموزشی زبان انگلیسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۰۶۲۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش ملّی زبان‌ها و گویش‌های ایران فراخوان داد

به گزارش گروه پژوهش خبرگزاری علم فناوری آنا، مرکز دائرة‌المعارف بزرگ اسلامی (مرکز پژوهش‌های ایرانی و اسلامی) با همکاری انجمن ایران‌شناسی هفتمین همایش ملی زبان‌ها و گویش‌های ایران (گذشته و حال) را در بهمن ماه ۱۴۰۳ برگزار می‌کند.

از کلیۀ علاقه‌مندان به ارائۀ مقاله در این همایش دعوت می‌شود چکیده و اصل مقالۀ خود را طبق تاریخ‌های مذکور در پایین، به آدرس ایمیل icild@cgie.org.ir ارسال کنند.

همچنین ضروری است متقاضیان در تارنمای همایش به نشانی www.icild.cgie.org.ir نام‌نویسی کرده و مبلغ ۵۰۰ هزار تومان از طریق درگاه پرداخت اینترنتی موجود در تارنما جهت هزینه‌های داوری مقالات واریز کنند.

بدیهی است در صورت تأیید نهایی مقاله، هزینه چاپ آن از نویسندگان مقالات مطالبه خواهد شد.

مرکز دائرة‌المعارف بزرگ اسلامی همه فرهیختگان، استادان و دانشجویان ارجمند را برای ارائه دستاوردهای علمی خود در شناسایی زبان‌ها و گویش‌های ایران فرامی‌خواند.

 مقالات پذیرفته شده در این همایش تأییدیه (isc پایگاه استنادی جهان اسلام) دریافت می‌کند و در مجموعه مقالات هفتمین همایش بین المللی زبان‌ها و گویش‌های ایران چاپ و منتشر خواهد شد.

اهداف همایش 

- آشنایی با آخرین دستاوردهای پژوهشی در زمینه زبان‌ها و متون ایرانی باستان، میانه و نو

- بررسی گستره زبان‌های ایرانی به عنوان یکی از عوامل پیوند میان ملت‌های منطقه

- ایجاد انگیزه در پژوهشگران جوان برای پژوهش‌های ژرف در عرصه زبان‌شناسی ایرانی

محورهای همایش

- پژوهش‌های تازه در زمینه زبان‌ها و متون ایرانی باستان (فارسی باستان، اوستایی)

- پژوهش‌های تازه در زمینه زبان‌ها و متون ایرانی میانه غربی (پارتی و فارسی میانه)

- پژوهش‌های تازه در زمینه زبان‌ها و متون ایرانی میانه شرقی (سغدی، ختنی، خوارزمی و بلخی)

- پژوهش‌های تازه در زمینه متون کهن فارسی از دیدگاه زبان‌شناسی

- جغرافیای زبان فارسی

- رابطه زبان‌های ایرانی با دیگر زبان‌ها درگذر تاریخ

- پژوهش‌های تازه در زمینه گویش‌های ایرانی

ضوابط ارسال

چکیده مقاله: زبان اصلی همایش فارسی است، اما چکیده مقالات به زبان انگلیسی نیز پذیرفته خواهد شد.

تمامی مقالات پذیرفته شده باید حاوی مطالب زیر باشند:

- چکیده مقاله ها باید بین ٣٠٠ تا ٤٠٠ واژه به همراه واژگان کلیدی در محیط word تنظیم شده باشد.

همچنین هدف از نگارش مقاله مشخص شده باشد.

علاقه‌مندان تا اول تیر ۱۴۰۳ مهلت دارند تا چکیده مقاله خود را ارسال کنند، همچنین تا ۳۰ شهریور باید اصل مقاله را به دبیرخانه ارسال کنند و نتایج مقالات نیز تا ۳۰ دی‌ ماه اعلام خواهد شد.

راه های تماس با دبیرخانه همایش: - نشانی محل دبیرخانه: تهران، میدان شهید باهنر (نیاوران)، خیابان شهید پورابتهاج، پلاک ۲۱۰، مرکز دائرة المعارف بزرگ اسلامی.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (19 اردیبهشت)
  • بهترین پلتفرم کلاس خصوصی زبان در سال گذشته
  • درخواست بیش از ۳۰ سازمان مردم نهاد انگلیسی برای توقف توحش در رفح
  • رئیس شورای عالی داروخانه‌های ایران: هیچ جای دنیا از دین و اعتقادات بیمار سوال نمی‌کنند/ اگر هدف بیمار باشد، عملا تذکر حجاب امکان‌پذیر نیست
  • رسانه عبری: آمار نشان می‌دهد اسرائیل همه چیز را می‌بازد
  • چگونه از کلاس خصوصی زبان انگلیسی نتیجه بگیریم؟
  • همایش ملّی زبان‌ها و گویش‌های ایران فراخوان داد
  • فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (18 اردیبهشت)
  • آیلتس چیست؟
  • فراهم کردن قابلیت ارائه خدمات سفر و گردشگری به زبان انگلیسی در شهر اصفهان