Web Analytics Made Easy - Statcounter

موسسه آموزش عالی زبان‌های خارجی بیان گویای تمدن با هدف آموزش زبان‌های خارجی برای جامعه دانشگاهی بالاخص دانشجویان با مدارک قابل ترجمه است.

به گزارش برنا آذربایجان‌غربی، پرویز فرهومند مدیر موسسه آموزش عالی زبان های خارجی بیان گویای تمدن گفت: این موسسه با مجوز رسمی از وزارت علوم تاسیس شده و با دانشگاه ارومیه قرارداد همکاری امضا کرده تا برگزاری دوره‌های آموزش زبان برای دانشجویان بویژه دانشجویان دکترا دوره های حرفه‌ای زبان را تسهیل کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اضافه کرد: هیات موسس این موسسه از اساتید دانشگاه با گرایش تخصصی زبان تشکیل شده است.

داوود تقی‌زاده رئیس موسسه آموزش زبان بیان گویای تمدن نیز گفت: تمام موسسات آموزشی زبان‌های خارجی سطح استان عموما پتانسیل آموزش برای افراد سنین بالای ۱۸ سال را ندارند و عموما از آموزش وپروش اخذمجوز کرده و در سطح آکادمیک امکان آموزش را ندارند و ما خلاء آموزشگاه‌هایی را که بتوانند متقاضیان را برای حضور در کنفرانس‌های خارجی، نوشتن مقالات و تحصیل در خارج از کشور و در مجموع به صورت تخصصی و آکادمیک متقاضی را آموزش دهند در سطح استان حس کرده و اقدام به اخذ مجوز این موسسه کردیم و این موسسه به علت آنکه زیر مجموعه وزارت علوم می‌باشد قابلیت صدور مدارک پایان دوره را که با مهر وزارت علوم داشته و این مدارک نیز قابل ترجمه در سایر کشور هاست.
وی اضافه کرد: این آموزشگاه، تنها مجری برگزاری دوره های آموزشی تخصصی زبان انگلیسی برای دوره های دکتری دانشگاه ارومیه است ضمن اینکه این آموزشگاه در حال حاضر دوره‌های آموزش زبان انگلیسی، آلمانی و فرانسوی و آموزش زبان فارسی برای دانشجویان غیر ایرانی را اجرا می‌کند و آمادگی برگزاری دوره‌های زبان اسپانیایی و ایتالیایی را نیز دارد.
تقی‌زاده گفت:  از ابتدای تاسیس موسسه که از مهر سال گذشته است، حدودا ۱۲۰ دانشجوی دکترا آموزش داده شده و مجموع زبان‌آموزان در موسسه با توجه به شرایط کرونایی ۲۰۰ زبان آموز بوده همچنین این موسسه شبکه آموزش الکترونیک اختصاصی خریداری کرده است و با آن آموزش می دهد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ارومیه آموزش زبان انگلیسی موسسه زبان آذربایجان غربی آموزش زبان آموزش زبان فارسی زبان های خارجی آموزش زبان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۴۳۲۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس سابق سازمان تیم‌های ملی: بعید می‌دانم با این روند مدال المپیک بگیریم/ دلایل افت فروغی قابل بررسی است

سعید مرادی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، در مورد اینکه نتایج ملی‌پوشان تیراندازی ایران در میادین مختلف بین‌المللی به خصوص مسابقات انتخابی المپیک رضایت‌بخش نبوده، اظهار کرد: نتایج خوبی کسب نمی‌شود، در حالی که می‌توانیم جایگاه بالاتری داشته باشیم. در تفنگ و تپانچه دور از انتظار بوده‌ایم. تنها کسی که نتایج خوب را ادامه می‌دهد هانیه رستمیان است. دیگر ملی‌پوشان تیراندازی با روز‌های خوب خود فاصله دارند. روند رو به رشد کاملاً پاره شده و با آن جایگاهی که می‌توانیم باشیم فاصله محسوسی پیدا کرده‌ایم. سهمیه‌های المپیک کاهش پیدا کرده و دوره قبل ۶ سهمیه داشتیم، این دوره ۴ سهمیه گرفته‌ایم، مدال‌هایی که به دست می‌آوریم از دست می‌رود و نتایج خوب قبل تکرار نمی‌شود.  

پافشاری منجر به کسب سهمیه شد

وی درباره اینکه دلیل افت ملی‌پوشان تیراندازی چیست، عنوان کرد: همه چیز دسن به دست هم می‌دهد. مدیریت، کارایی ورزشکار، نقش مربی، تجهیزات و ... تأثیر دارند. با روی کار آمدن رئیس جدید فدراسیون قرار شد تا تجهیزات کاملاً تأمین شود. تغییری در مربیان و ورزشکار ایجاد نشد و البته نفرات جدیدی اضافه شدند. در ماده تفنگ با توجهی که به بخش بانوان شده، دو ملی‌پوش جدید اضافه شده و فاطمه امینی و شرمینه چهل‌امیرانی توانستند سهمیه المپیک بگیرند. در ماده اهداف پروازی هم در دوره قبل توجه شد و نوجوانانی وارد مسابقات لیگ شدند که نتیجه آن کسب سهمیه المپیک توسط محمد بیرانوند شد. همان زمان خیلی از باشگاه‌ها با آمدن نوجوانان مخالفت کردند، اما پافشاری فدراسیون باعث شد تا نتیجه آن را در این دوره انتخابی المپیک ببینیم.  

دلایل افت فروغی قابل بررسی است

رئیس سابق سازمان تیم‌های ملی تیراندازی در مورد اینکه دلایل افت جواد فروغی چه بود که او در المپیک قبلی مدال طلا گرفت، اما این دوره سهمیه هم نگرفت، تصریح کرد: افت فروغی بلافاصله بعد از المپیک توکیو شروع نشد، چون او توانست در تپانچه میکس مدال طلای مسابقات لهستان را کسب کند. بعد از آن رقابت‌ها بود که مربی فروغی تغییر کرد و توجه لازم به او نشد. برخورد با ورزشکاری که در المپیک طلا گرفته با دیگر ورزشکاران فرق می‌کند. ممکن است مقداری بعد از طلای المپیک افت ایجاد شود، اما ورزشکار دوباره می‌تواند اوج بگیرد. فروغی پیش از المپیک توکیو در جام‌های جهانی برزیل و هندوستان دو مدال طلا گرفته بود، در المپیک طلا گرفت و در لهستان هم به طلای میکس رسید. دلایل افت فروغی قابل بررسی است و می‌توان دوباره او را بازگرداند ولی لازمه آن توجه فدراسیون وقت است.

مرادی درباره اینکه از میان محمد بیرانوند، هانیه رستمیان، فاطمه امینی و شرمینه چهل‌امیرانی می‌توان به کسب مدال در المپیک پاریس امیدوار بود، خاطرنشان کرد: با این روندی که ورزش تیراندازی در میان ملی‌پوشان پیش رفته بعید می‌دانم شانسی برای کسب مدال در المپیک پاریس داشته باشیم. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بیش از هزار واژه پرکاربرد زبان بلغاری ریشه و اصالت فارسی دارند
  • همبستگی دانشجویان سوئیسی با غزه
  • رسانه عبری: آمار نشان می‌دهد اسرائیل همه چیز را می‌بازد
  • چگونه از کلاس خصوصی زبان انگلیسی نتیجه بگیریم؟
  • در برگزاری این رویداد مشارکت دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و اندیشکده‌ها بسیار قابل قبول بود
  • دومین دوره انتخابات موسسه هنرهای نمایشی استان برگزار شد
  • فراهم کردن قابلیت ارائه خدمات سفر و گردشگری به زبان انگلیسی در شهر اصفهان
  • کتاب «اخلاق النبی(ص) و اهل بیته(ع)» به زبان ترکی استانبولی ترجمه و منتشر شد
  • رئیس سابق سازمان تیم‌های ملی: بعید می‌دانم با این روند مدال المپیک بگیریم/ دلایل افت فروغی قابل بررسی است
  • ریس سابق سازمان تیم‌های ملی: بعید می‌دانم با این روند مدال المپیک بگیریم/ دلایل افت فروغی قابل بررسی است