Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/فارس مدیرکل ارشاد فارس با بیان اینکه زبان و ادبیات فارسی هویتی اصیل و ناب است بر لزوم تقویت پایگاه‌های ادبی و فرهنگی در مقابل هجمه‌های بیگانگان، تاکید کرده بود.

صابر سهرابی در آیین رونمایی پوستر «همایش ملی پژوهش‌های میان رشته‌ای و کاربردی زبان و ادبیات فارسی» که با حضور تعدادی از دبیران این همایش برگزار شد، افزود: این نوع همایش‌ها هستند که می‌توانند مسیر افتخار فرهنگ و مانایی ادبیات را در ریل درست علمی گذاشته و راه را برای آیندگان سهل تر کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

او خاطرنشان کرد: امروز شورای گسترش زبان فارسی در وزارت فرهنگ تمام تلاش خود را برای پاسداشت زبان فارسی آنگونه پیش برده تا سردر اصناف نیز از این نگاه ادبی برخوردار شوند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس عنوان کرد: همایش علمی پژوهش‌های میان رشته‌ای و کاربردی که به همت موسسه پژوهشی سرای علم شهر راز در حال انجام است فارس را در راهرو عشق به ادبیات و فرهنگ دیگری قرار خواهد داد و بدون شک با حمایت و همدلی دانشگاهیان و فرهنگورانی که دلسوز و عاشق ادبیات و فرهنگ هستند پربار خواهد بود و مجموعه مقالات این همایش نیز در فرصتی مناسب چاپ شده و در دسترس قرار خواهد گرفت. 

مهدی امید بخش، معاون فرهنگی مطبوعاتی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس نیز در این مراسم با قدردانی از تلاش‌های موسسه پژوهشی سرای علم شهر راز، خاطرنشان کرد: حمایت‌های همیشگی معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و خانه کتاب و ادبیات ایران بر کسی پوشیده نیست و این مهم تاثیر بسزایی در رشد و تعالی فرهنگ ادبیات و کتاب خواهد داشت. 

غلامرضا خوش اقبال، دبیر علمی این همایش نیز ضمن ارائه مقدمه‌ای از برنامه ریزی‌ها و مراحل اجرایی همایش متبوع از سوی موسسه پژوهشی سرای علم شهر راز، از حمایت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس تقدیر کرد.

او با قرائت بیانیه مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران، افزود: موسسه پژوهشی سرای علم شهر راز و فصلنامه تخصصی زبان و ادبیات فارسی برازمان، از چند ماه قبل با همکاری اساتید و اعضاء علمی به منظور توجه و اهمیت دادن به فرهنگ و ادبیات این مرزو بوم توانستند شرایط را برای یک جریان دیگر فرهنگی هموار کرده و بدان بپردازند. 

خوش اقبال اظهار کرد: با توجه به اهمیت این موضوع، بحث پژوهش‌های میان رشته‌ای و کاربردی زبان و ادبیات در اولویت بوده و برنامه ریزی منظمی را داشته‌اند و با توجه به تاثیرگذاری این موضوع. مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس نیز با روی باز تقاضای این موسسه را پذیرفت و بحث همکاری‌های آتی در حال انجام است.

او ادامه داد: در این مسیر اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس، خانه کتاب و ادبیات ایران، شورای گسترش زبان فارسی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، انجمن ترویج زبان و ادب فارسی شعبه فارس، مرکز آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان دانشگاه فردوسی مشهد، موسسه فرهنگی هنری قاصدک، موسسه ویراویراست، موسسه فرهنگی هنری کتاب آرایان پارس، موسسه جوان، انتشارات نامه پارسی، انتشارات برازمان و دیگر مراکز علمی و فرهنگی مشارکت داشته و همکاری خود را برای برگزاری این همایش اعلام کرده‌اند که تا چند روز آینده نامه همکاری دیگر سازمانها و ادارات نیز به دبیرخانه اضافه خواهد شد.  

محمدهادی فلاحی، دبیر کمیته علمی زبان شناسی نیز بیان کرد: با توجه به اهمیت زبان و ادبیات فارسی و هویت ملی در استان فارس بهتر است همه نگاه حمایت و همراهی خود را یک سو کرده تا بتوانیم برای ادبیات این مرز و بوم روشنگری کنیم.

او پیشنهاد کرد که اگر این دبیرخانه با حمایت مرکز منطقه‌ای و اطلاع رسانی و همچنین پایگاه استنادی جهان اسلام به دلیل اهمیت و تعالی زبان و ادبیات فارسی به صورت دائمی در استان فارس راه‌اندازی شود، می‌تواند منشاء خیر و برکات علمی و فرهنگی باشد. 

علی امینی، دبیر کمیته علمی زبان و ادبیات فارسی نیز ابراز امیدواری کرد که این همایش در سطحی عالی بتواند تاثیر خود را داشته و در پایان پس از آسیب شناسی‌ها، راه‌های پیشرفت برای آینده‌ای روشن در ادبیات و فرهنگ ایران و فارس تصویر نماییم. 

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری خانه کتاب و ادبیات ایران مرکز آموزش زبان فارسی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس زبان و ادبیات فارسی زبان فارسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۹۳۹۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیین پاسداشت زبان فارسی و بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی برگزار می‌شود

به گزارش خبرآنلاین،در این نشست دکتر غلامعلی حداد عادل، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی، دکتر محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، دکتر رودرا گائوراو شرست، سفیر کبیر جمهوری هند در تهران، دکتر محمدجعفر یاحقی، عضو پیوسته فرهنگستان زبان و ادب فارسی سخنرانی خواهند داشت.
از دیگر برنامه‌های «آیین پاسداشت زبان فارسی و بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی» برگزاری نشست‌های تخصصی در روزهای ۲۵ و ۲۶ اردیبهشت است که در زمان صبح و عصر برگزار می‌شود.
نخستین دورۀ «آیین پاسداشت زبان فارسی و بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی» در سال ۱۳۹۷ به پیشنهاد فرهنگستان زبان و ادب فارسی برگزار شد و امسال پنجمین دورۀ آن برگزار می‌شود.
شرکت در این مراسم و نشست‌های تخصصی آن برای علاقه‌مندان آزاد است.

۲۲۰۵۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904349

دیگر خبرها

  • دانشگاه شیراز میزبان نهمین همایش ملی ادبیات کودک شد
  • آیین پاسداشت زبان فارسی و بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی برگزار می‌شود
  • بیش از هزار واژه پرکاربرد زبان بلغاری ریشه و اصالت فارسی دارند
  • ‌دانشگاه شیراز میزبان نهمین همایش ملی ادبیات کودک می‌شود
  • کتب ترکی بیشتر معرفی شود/ به آثار نیما یوشیج و زرین کوب علاقه‌مندم
  • نقش هنر بر پیکر جنگ‌زده یمن
  • مبارزترین فرهنگ ادبی بین‌المللی فرهنگ فلسطینی است
  • مسئولیت‌های اجتماعی نفت را به حوزه فرهنگ بوشهر تزریق می‌کنیم
  • استوری تند و تیز مدیر روابط عمومی سپاهان علیه رسانه فارسی‌زبان خارج از کشور + عکس
  • پایگاه بخش مجازی نمایشگاه کتاب تهران در دسترس قرار گرفت